Over ons

Specialiteiten

Onze hart ligt bij woningbouw(nieuwbouw) en renovatie/verbouw van woningen en bedrijfspanden. Dit doen we zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Bij het realiseren van uw wensen en plannen, staat het ontzorgen van uw bouwproject hoog in het vaandel. We begeleiden u van begin tot eind, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verloop van het project. Aan de hand van een gedetailleerde offerte die we vooraf uitgebreid samen doornemen, kunnen we tot een gepaste opdracht komen. We kunnen hierbij gelijk kijken of hetgeen wat u voor ogen heeft, ook technisch mogelijk is. Eventueel kunnen wij alternatieven aanbieden om de bouwkosten te reduceren, of het bouwproject te bespoedigen door onderdelen in prefab uit te voeren. Dit voorkomt onnodige kosten in het bouwproject. Te allen tijde blijven we open communiceren.

Eisen aan uw woning

De bouw verandert voortdurend en ook de overheid is steeds hogere eisen aan het stellen m.b.t. duurzaamheid en Co2 uitstoot. Dit heeft niet alleen betrekking op de gebruikte materialen, maar ook op de manier van werken.

Maar ook u stelt hoge eisen aan uw woon- en leefcomfort. Gas, water en elektriciteit lijken steeds duurder te worden en u wilt optimaal genieten van alle aspecten in uw leven. Lekro Bouwservice past zich daar graag aan aan.

We veranderen mee met de omgeving. Innoverende technieken het gebruik van duurzame materialen en dit alles met inachtneming van het milieu dienen we steeds voor ogen te houden. 

Daarom zijn ook wij voortdurend op zoek naar andere technieken en materialen om uw project naar een hoger niveau te tillen. Voorbeelden hiervan zijn gesloten ventilatiesystemen om zo luchtdicht te bouwen, hoge rendement CV-installaties, zonneboilers, zonnepanelen en hoge isolatiewaardes voor dak, wand en vloer.  

Al vele klanten zijn u al voorafgegaan en vraag dan ook gerust naar een referentie als u nog niet het vertrouwen heeft en of wij het bedrijf zijn wat u zoekt.

Het werkgebied waarin het bedrijf werkt ligt tussen Eindhoven, Den Bosch en Breda.